Min jul har varit perfekt. Jag har gjort det jag velat och fått det jag velat-

21, 22 och 23 december minns jag inte så mycket av.. Det bakades för fullt antagligen..

julafton började vi med adventskalendern, sen rastades Nellie och paketen öppnades! Fick mina Better Bodies tights, klänningen jag önskat mig, presentkort, sweet drops och iPhoneskal. Näst på tur var julfrukost hos mormor med släkt. Väldigt mumsigt och mysigt på alla vis och jag öppnade mitt paket med olivgröna urbanears! Nellie ville ut igen och det var skönt att gå ned gröten. Sen åkte vi till farmor och farfar för jul nr.2. Julmaten smakade fantastiskt och Kalle Anka visades. Fick ännu mer klappar: Afternoon tea på sultans, pengar, glöggservis, smycken, kung markatta saker, muminburk i porslin, *trumvirvel* en rosa ft4 pulsklocka mm. Och allt julgodis, smaskens! Rocky road, knäck, hallonkola, oreomarshmallows har slunkit ned.

juldagen gymmade jag med Elliesen och Fie, såg Hundraåringen och åkte till sysslingarna, käkade och spelade världens roligaste spel, Ryktet går.

Testade styrkepuls med min pulsklocka i torsdags, Bästa passet!

fredagen besöktes mellandagsrean i Sthlm med Emelie, Sofie och Ellie. Det var jätteroligt och kom hem med en T-shirt, ett par byxor, en långkläning, en låda questies, ett träningslinne, rawbites och chokladen jag älskar. :)

Igår bestämde jag mig för att testa milen. Enligt pulsklockan låg jag kring 170 i puls nästan hela tiden och det slutade på 11 km på 57 minuter. Jag är nöjd, vet inte när jag sprang milen sist.. Såg Shrek och spelade Ryktet går.

Det var lovet än så länge! Idag har jag promenerat, gjort halva läxan, letat ny mobil(Min har lämnat oss, *Vila i frid*) och ska på styrkepuls kl. 17, jädra roligt pass det där. :D