-dag och gått snabbt som bara den, har hunnit med en hel del. I onsdags så cyklade jag och Sofie till f o f och snodde lite äpplen av dem, väl hemma tillagade jag sötpotatis på 3 sätt. mos, chips och pommes, mums. Grillning, idol och kokning av äppelmos (god äppelmos ♥). 
 
Torsdag, ointressnata lektioner, sen cardio på actic. testade något som inte är alls lika booring. 10 min cross, 10 min jogg 11 km/h, 5 min 14 km/h, 5 min rodd, 5 min 14 km/h, 5 min rodd och finally 10 min jogg 11 km/h. cyklade hem och blandade ihop en gudomlig prottefrappo som även Lasse hyllade :) På kvällskvisten drog Sofie på lagträff med hamburgare och lilla jag härmar med mina egna bröd och laxburgare och mor till sällskap. Jag är inte bitter. 
 
Igår åkte mamma och L till Kalmar/Öland. hej avundsjuka. Cyklade till skolan i regn, hade lektioner med läxor på lur och en idrottslektion som känns idag. Benen värker, ajaj. Kom hem och sen hälsade underbara Emelie K på hemma hos oss. Alltid, alltid lika mysig. gjorde pannkakasbuffé till mig och fie på kvällen och kika på the notebook, mysig film. Åkte till pappa och vaknade upp med hjälp av lillebror imorse, 09.50. Gud vad skönt att sova ut! Idag har jag hunnit med 5 km löpning med fie och Mia för att värma upp mina värkande muskler, sen handlat och smakat rawbite spicy lime, mums. Ikväll blir det skaldjur(HAVSKRÄFTOR♥) och fisk här hemma, cannnot wait. :)
 
lite akvarell
 snygga Emelie
 nu kan jag dö lycklig
 Marshmallowfluff slår allt
 pappa vann marabou på Liseberg, snacka om att vissa här hemma är lyckliga :P