Inte bloggat sen den 6.. haha. Vad har jag sysslat med då? Jo jag har varit i min fristad ett bra tag och bara njutit för allt jag var värd, har alltså varit i sommarstugan i ca 1 vecka med kusin, f o f och syskon. Vi åt, läste, spelade spel, badade, lagade mat, jobbade och bara .. chillaxade.  Sen åktes det uppåt i landet och mystes med lite släktingar i Hälsingland. Där besöktes ett underbart place med namnet "Majas café", Vilket var både prylaffär(dör så vackert) och café. Besökte även min släktgård långt bak i tiden, Hälsingagården Bommars. Lite coolt ju.
Just det! surströmming har också smakats på. Inget jag kommer fajtas för att äta i framtiden.. Sen har jag lärt mig hjula(bullshit), kastat frisbee, kubbat, och inte velat åka därifrån. Saknar mina hälsingebor ju!
 
Efter den lilla trippen spenderades ytterligare en helg i dalarna, jag följde med f o f till Rättviks Antik och loppis! det var kämpigt första dagen, kallt och blåsigt, andra dagen var det kanonväder. Summering: dit ska jag igen, lärt mig väldans mycket och börjar bli smått intresserad.. Av antikt alltså. 
Kom hem i måndags och det känns faktiskt skönt att landa lite innan ännu en sommarstugetripp och Gotlands medeltidsvecka :) Och så fyller jag år ju!
 
Plockat en hel del smultron, shoppat i Norrpan, och idag har jag besökt italienska matmarknaden, inget att hänga i granen men kom hem med torkad frukt och lite bakelser, hehe.
 
Köpt jättefin gaaammal plåtburk och fått en nästintill likadan av f o f <3, ett munkjärn också! :) Bilder kommer så småningom
 
hälsa på feta Pelle, som jag träffade i hälsingland
pelle blir ledsen när han inte får mat
sommarstugefrukost slår allt i världen. 
 
sommar ska bestå av smultron, nu börjar hallonperioden också, naturens godis