Bättre sent än aldrig. Min student blev himla mysig. Det började med en form av champagnefrukost hemma hos mig. Därefter fotgrafering, frukost, betyg och stipendieutdelning (Jag fick ett stipendium för bra betyg.. hahaha..). Sen var det lite sång och diverse i A-hallen. Har aldrig varit så stolt över "mina" musiker, superduktiga hela bunten <3 Vi sprang ut till Runaway, tror jag att den heter och åkte därefter flak. Det var kul en stund sen blev vi himla varma och trötta. Åkte ut till Forssjö där det vankades studentskiva för moi, syster, bror och Hedda. Tänk er presenthögarna..
 
God mat, många kramar, underbara presenter sammanfattar den bra. For sen iväg till "förfest" hos en klasskompis, det var mycket trevligt även fast det bara varade en kort stund, Statt var lite sådär enligt mig. Får väl ge det en andra chans någon gång.. 
 
På söndagen gjorde jag inte ett smack och idag har jag promenerat, hängt med BAGGSTER, badat i pool(för kallt) och badkar(för varmt), kikat på mosters lärarmiddag(..) och dagdrömt. Nu är jag trött som en.. jag är så dålig på konstiga jämförelser, jag är bara trött, okej?