Hejsan hejsan.
 
Oj vad jag är trött, oj vad jag har slösat cash, men OJ vad jag har haft roligt. Det är sant. 
 
I måndags gjordes ungefär NADA. Ingenting. Men efter det har jag knappt haft en lugn stund. På tisdagen hade vi visning av vår utställning. Vill aldrig göra om. Tänk er ointresserade, lite sådär småtysta små ettor som ska stå och lyssna på ointresserade, lite sådär småtysta små treor i en timma. Mycket jaha, nehe, mmmh, bra. Mitt verk fick kritik för att anklaga männsikan för att vara mördare, men lilla vän, konst är djupare än så, tänk längre!
 
Anyway, Annis hängde med hem och vi dödade massa tid med serie, lunch, dansa och sjunga högt till Pitch Perfectlåtar (mest jag), se film, plugga (minimalt) och klänga på Sofie och Louise. Därefter drog vi till Byle för en såkallad Bylenight. Klassen åt tacos, spelade kubb med alldeles för långt avstånd, flummade, spelade ett spel med åldersgräns på säkert 3 år, åt chips och härmade tranor på vägen. Vi tog bilen till en sjö och härjade vid  klippor, kastade ned stockar i sjön av någon anledning, sprang runt i skogen och snackade lite skit. Vårt GANG halverades och vi som var kvar satt i mossan, i skogen, i mörkret och snackade. När vi fått nog (funderade på om jag skulle skriva detta men va fan) fick Jonte ligga i bakluckan då vi var för många. Ias bil tålde inte det ojämna underlaget på grusvägen och vi trodde seriöst att bilen skulle tappa flera däck och viktiga delar under denna färd. Vi stannade titt som tätt, sprang längs med och lyste med telefonlamporna varpå Jonte skriker dämpat "hallåååå, vad händer?". Himla kul! 
 
Onsdag. Fick besked om att det har gått himla bra i kursen religion. Det var senare dags för Mösspåtagningsfest på Harry´s. Mitt rums golv var täckt av kläder och jag kom på att jag verkligen inte har NÅGRA jeans som är hela eller passar perfekt. Snyft. Förfest hos Ia och sen till Harry´s. Intressant fest, och annorlunda. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva haha men kul var det. Sov hos Ia i alla fall...
 
Idag har Anna fått stått ut med fyra bakiskamrater på Boda Borg, vi åkte vid tolv. Fasen vad kul det där är alltså! Speciellt att klättra, hoppa, slänga sig, ta i och höra ljudet av ett grönt godkännande. Bra dag! I och för sig klarade vi inte så värst många banor haha. Men försöka gjorde vi, och värmen ska vi inte snacka om!
 
Imorgon blir det mösspåtagning och mys hos mormor, följt av jobbhelg. Även fast jag har haft så kul på sistone är jag himla opepp på allt just nu. Vill bara vara hemma och tycka synd om mig själv. Buuuhuu. Vill så mycket mer, försöker tänka på less is more men jag kan bara sukta efter MERA. Av allt, extra allt tack så blir jag nöjd. Om ens då hehe. Imorgon kommer jag dock älska mitt liv igen.