Har inte hunnit fundera en stund på någonting då det vart fullt upp sen start på lovet.. Läxor då?=ångest.

Har tillbringat uungefäär 16 h i buss och tåg dessa dagar.. Haha. Sjukt! Flera 1000 fattigare också, buuhu

I söndags sprang jag en h på crosstrainern innan det bar av mot Birka båten. Det var underbart, verkligen. Lång väntan ibland bara.. Helkroppsmassagen var outstanding, sen bubbelpool utomhus, fruktfat, bastu och underbart sällskap. Buffémat(mmh), spela på maskiner, dans, skön sömn, frukost(ååh, har jag nämnt att jag gillar mat?), tax free mm är saker som hör birkabåten till. 
Hem och packa för i tisdags morse bar det av mot Ullared 05.00 på morgonen, alltså.. Tänkte mig lite sömn med Gud vad tanterna tjattrade.. Mycket folk var det men Sofie och jag har nog kikat på varenda pryl på Ullared.. Och 8 timmar i buss totalt ger träsmak i röven. 

Hem och packa om för i onsdags gick tåget 09.10 från K-Holm. Shopping,shopping,shopping, lunch, shopping, shopping, middag. Älskar när vi sover över i Stockholm, no worries, tar det imorgon liksom.. Sushi var väldigt smarrigt igår kväll, likaså bakverk från ecoist. Somnade till scream 2 :p.

Idag, torsdag, så har det shoppats mer, såklart.. Lunch i hötorgshallen, finns seriöst allt. Pulled pork, döör. Mer shopping! ända minuset är väl att Gina Tricot inte hade den gråa Los Angeles mössan jag ville ha :/. Tåget gick 17.29 hem,  köpte med wraps från Dagny's, gravad lax mmh. Så skönt att komma hem btw. Har packat upp och bara njutit av att titta och sortera upp vad jag köpt för en förmögenhet. Nu blir det Hela Sverige bakar. (Cred till dig som läst allt detta)





Haha kundvagnsparkering



Hungriga shoppare

Nying från bikbok


Ullared: linne, barer, iPhoneskydd, ansiktsmask, svettsäkra hörlurar, lampskärm, mysiga vantar, nagellack, kanelljus, muffinsformar
Och choklad!
Och chokladbollsglögg!
Delar till julpyssel(KOM OCH HANDLA AV OSS PÅ EKUDDEN JULMARKNAD)
Äppelringar, minifikon, torkad mango, bounce peanut, xantan gum, osötad mörk havssaltchoklad och stevia sweetdrops choklad
Byxor, linne, klänning, armband, PANDA LAKRITS, strawberry cupcake te, caramel sirap från walden farms, questbars och rawbite. 

Ps. Anna jag har köpt ett par till dig, men om du inte vill ha dem så.. Omnom.